Pininfarina Cambiano Concept с премиера в Женева

Main March 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5190 views | no comments

Луксозното спортно купе е вдъхновено от модела Lancia Florida II от 1957 г. Веднага се забелязва нетипичното оформление с една врата от страната на водача и две от страната на пасажера. Сред по-забележителните черти на екстериора са вградените в радиаторната решетка предни LED фарове и издутите калници. В решетката има и вентилационни отвори за турбото. Задните светлини и мигачите са почти незабележими, а покривът е от солидно стъкло.
Четириместният салон е обзаведен с луксозни кожени седалки и дървен под. Има цифров информационен панел и аналогов часовник на таблото.
За задвижването се грижи комплект от четири електромотора с мощност 82 к.с. всеки и малък дизелов двигател, който служи като генератор за зареждане на батериите. Тази конфигурация позволява на тежащия 1700 кг прототип да ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди, да достига максимална скорост от 275 км/ч и да изминава повече от 200 км с едно зареждане.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...